Kuće

Kosovska ul 6

Kuća je ozakonjena i pomocna zgrada

Objekat traži renoviranje

Ulica je blizu grada i mirna 

29000 € Detaljnije
KUCA VRAČAR

UZ KUCU JE VOĆNJAK,

55000 € Detaljnije
KUCA U HAJDUK VELJKOVOJ

DNEVNA SOBA,TRPEYARIJA I KUHINJA,DVE SPAVACE SOBE I KUPATILO,.GARAŽA,TERASA,NAMESTENA SA STVARIMA

85000 € Detaljnije
Kuca u Vracaru

Kuca u naselju Vracar, u odlicnom stanju, odmah useljivo.

Podrum, prizemlje.. međusprat

132000 € Detaljnije
Kuca na prodaju preko puta prirodnjackog centra

Na prodaju kuca povrsine 103m2 u tri nivoa- suteren, prizemlje i sprat. Suteren se sastoji iz dnevne sobe, trpezarije i kuhinje, kao i iz kotlarnice i ostave. Prizemlje takodje  ima dnevnu sobu, trpezariju, kuhinju sa izlazom na terasu, kao i dve spavace sobe. Sprat ima isti raspored kao i prizemlje. U prizemlju se nalazi lokal u povrsini od 64m2, pomocna zgrada od 25m2, kao i garaze koje su pomerljive. Kuca je odmah useljiva. 

199000 € Detaljnije
Kuca u Vracaru

Kuca poseduje veliku terasu, predsoblje, dnevnu sobu, tri spavace sobe i kupatilo. Postoji zaseban deo sa dve prostorije koji nije sredjen. Veliki podrum sa ulazom koji se deli sa komsijama. Grejanje je etazno.

53000 € Detaljnije
Etno imanje Batocina

Etno imanje sa dva prelepa jezera - ribnjaka spojena ostrvom i malim mostićem. U ribnjacima ima šarana, soma i bele ribe a u bazenima se gaje pastrmke ( u malom bazenu) i šaran ( u velikom bazenu). Prirodna izvorska voda. Voćnjak pun višanja, trešanja, breskvi, šljiva, dunja, oraha, lešnika itd. Bagremova šuma.

Na imanju se nalazi stambeni objekat velicine 118m2 i pomoćni objekat od 160m2. Stambeni objekat ima dve etaže. U prizemnom delu je dnevni boravak, odvojena kuhinja sa trpezarijom, kupatilo, terasa. Na potkrovlju je velika spavaća soba i još jedno kupatilo. Izuzetno je dobro i za stanovanje ili za pretvaranje u etno turistički centar (na ulaznom delu se može napraviti veliki parking). Moguća zamena za stan u Kragujevcu uz doplatu.

150000 € Detaljnije
KUCA U VRACARU

TERASA,HODNIK,DN.SOBA SA KUPATILOM ,KUHINJOM I TRPEZARIJOM,DVE SPAVACE SOBE,KUPATILO,PODRUM,POTKROVLJE-IZLAZ POSEBNO

45000 € Detaljnije
KUCA U IVANKOVACKOJ

KUCA POSEDUJE KUHINJU,TRPEZARIJU,DN.SOBU,DVA PREDSOBLJA KAO I DVE SPAVACE SOBE,KUPATILO,ZATVORENU TERASU,KARA TAVAN.PORED KUCE NALAZI SE I POMOCNI OBJEKAT

49000 € Detaljnije
KUCA U UL.MIKE BRADE

NA PLACU SE NALAZE TRI OBJEKTA

150000 € Detaljnije